12 Şubat 2016 Cuma

Dev Avcısı Jack (2013) BRRip Türkçe Dublaj Tek Link - 13 Alternatif



http://www.imdb.com/title/tt1351685/

Yapımı: 2013 - ABD
Tür: Aksiyon, Dram, Fantastik, Macera
Süre: 114 Dak.
Yönetmen: Bryan Singer
Oyuncular: Ewan McGregor, Bill Nighy, Eleanor Tomlinson, Ian McShane, Stanley Tucci
Senaryo: Christopher McQuarrie, Dan Studney, Darren Lemke
Yapımcı: Neal H. Moritz, Jon Jashni

Valkyrie, X-Men ve The Usual Suspects gibi önemli yapımlara imza atan ünlü senarist ve yönetmen Bryan Singer'ın bir kaç yıldır üzerinde çalıştığı "Jack the Giant Killer" filminde kralın yardakçısı kötü adam dev Roderick'i Stanley Tucci canlandırmaktadır. Ayrıca, filmde yer alan çift başlı dev Fallon'un bir başını Bill Nighy diğer başını ise John Kassir canlandırmaktadır.

Filmimizin konusu ise hikaye aslında klasik bir İngiliz efsanesine dayanmaktadır. Konusu ise şöyle: İnsanlar ve devlerin bir arada barış içinde yaşadığı sırada, güzel prenses kaçırılır ve bu durum uzun süredir barış içinde yaşayan ülkenin geleceğini tehlikeye atar. Bu sırada genç bir çiftçi prensesi kurtarmak ve tekrar barışı sağlamak için tehlikelerle dolu devlerin ülkesine doğru bir kurtarma görevine atılır.



Tek Link 13 Alternatif

(uploaded,uptobox,1fichier,jeodrive,ezfile,oboom,hugefiles,uplea,nitroflare,dl.free.fr,turbobit,mega.co.nz)

http://ouo.io/kpSjJB

ouo.io sayfasını geçtikten sonra sağ üstte 5 saniye geriye sayma bittikten sonra Continue yazısına tıklayın açılan sayfada telecharger le fichier yazısına tıklayın linkler karşınızda istediğiniz linkten indirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder