31 Mayıs 2013 Cuma

Tekno Xp Windows 8 v2 Görünümlü TR 2013



Güncel katılımsız türkçe hızlı xp

Tekno Xp Görsel 8 V2
Normal Xp’den Sıkıldınızmı?
Windows 8 Kullanmak istiyorsunuz ama Sistem gereksinimlerinmi az?
O Zaman Bu sistem Tam size Göre.

3 Masaüstü ve 1 Laptop PC de Denendi hiç bir sıkıntı çıkmamıştır.

Sisteme Eklenenler

Ayar.exe
cesur.exe
Windows 8.exe
WinRAR.exe
InternetDownloadManager.exe
USB Disk Security 6.1.0.432 TR.exe
Firefox Setup 17.0.exe
SHELL.exe<
Sağ Tık Eklentileri (AIO)
Kopyalama Sepeti
(Win8 Style) Boot Ekranı
Win8 Style hdd Doluluk göstergesi
VIGLANCE.exe
VistaSwitcher.exe
WinMetro.exe
Uxtheme.dll Yamaları :+ İconlar + Wallpaperlar +Fontlar + Windows 8 Fare İmleçleri


Sisteme Yapılan İnce Ayar
Bilgisayarım-Sağ Tuş Menüsüne Kayıt Defteri kısayolunu ekle
Bilgisayarım-Sağ Tuş Menüsüne Olay Görüntüleyici kısayolunu ekle
Bilgisayarım-Sağ Tuş Menüye Aygıt Yöneticisi’ni ekle
Bilgisayarım-Sağ Tuş menüye Denetim Masasını ekle
Bilgisayarım-Sağ Tuş Menüye Program Ekle/Kaldır ekle
Görev Çubuğu-Görev çubuğunu kilitle-Evet
Internet Explorer-Ana sayfayı ayarla-www.google.com
Masaüstü-Ağ Bağlantıları simgesi-Göster
Masaüstü-Belgelerim simgesi-Göster
Masaüstü-Bilgisayarım simgesi-Göster
Masaüstü-Geri Dönüşüm Kutusu simgesi-Gösterthe_cesura teşekkürler
Masaüstü-Internet Explorer simgesi-Göster

the_cesura teşekkürler


Battlefield 3 (RELOADED) PC Full



Sistem Gereksinimi:


İşletim Sistemi: Win Vista (SP 2) / 7 (XP desteklenmemektedir.)
İşlemci: 2 GHZ DUAL CORE (CORE 2 DUO 2.4 GHZ veya ALTHON X2 2.7 GHZ)
Ram: 2 GB
HDD: 20 GB
Ekran Kartı (AMD): DIRECTX 10.1 COMPATIBLE WITH 512 MB RAM (ATI RADEON 3000, 4000, 5000 OR 6000 SERIES, WITH ATI RADEON 3870)
Ekran Kartı (NVIDIA): DIRECTX 10.0 COMPATIBLE WITH 512 MB RAM (NVIDIA GEFORCE 8, 9, 200, 300, 400 OR 500 SERIES WITH NVIDIA GEFORCE 8800 GT)



Ölümden Kaçış Yok - 2011 (BRRip) TR Dublaj





Bir akıl hastanesine yaptıkları gözlem gezisi esnasında, psikoloji öğrencisi Abby (Christine Evangelista), tehlikeli bir hasta olan Harmon (Dominic Purcell) ile talihsiz bir karşılaşma yaşar. Akşam arkadaşlarıyla ders çalışmak için eve döndüğünde, Harmon?ın içindeki karanlığı uyandırdığından habersizdir. O gece Harmon, arkasından birçok ölü bırakarak hastaneden kaçmayı başarır. Civar komşularından biri olan polis Carter, Abby ve arkadaşlarını kapılarını ve pencerelerini kilitli tutmaları konusunda uyarır. Harmon?ın Abby?e olan takıntısının karşısında, Carter?ın onu koruma çabaları yetersiz kalacaktır.



Yeniden Doğuş - 2011 (BRRip) TR Dublaj





Dövüş sanatı tutkunlarının kaçırmaması gereken bir film Manit (Jon Foo), 10 yaşında bir çocukken, anne – babasının katliamına tanık olur Acımasız katiller, arkalarında tanık bırakmamak için çocuğu da kafasından vururlar Mucizevi bir şekilde hayata tutunan Manit düzelir fakat iyileşirken kaybolan yarası, tüm duygularını da alıp beraberinde götürür Eski bir dövüş sanatları ustası tarafından yetiştirilen Manit, 20 yıl sonra gerçek bir savaş makinesine dönüşmüştür Doğduğu topraklara dönmeye karar verir Artık intikam için hazırdır.



Ejder Göz - 2012 (BRRip) TR Dublaj





St. Jude’da, uyuşturucu satıcıları ve yozlaşmış polisler bir mahalleyi yokettiler. Fakat yeni gelen Hong, kasabayı kurtarmak için beceri ve ahlaki bir görüşe sahiptir.



İrlandalı - 2011 (BRRip) TR Dublaj





Alışılmışın dışında, aykırı ve agresif kişiliğe sahip bir İrlanda polisi olan Çavuş Gerry Boyle (Brendan Gleeson) ile gergin FBI ajanı Wendell Everett (Don Cheadle) uluslararası uyuşturucu kaçakçılığı zincirini araştırmak için birlik olur.



Güneş Yanığı 2 - 2010 (BRRip) TR Dublaj





II Dünya Savaşı’nda Rusya ve Almanya arasındaki mücadelenin iyice kızıştığı bir dönemde geçen film, Rus asker Kotov ve kızının hayatta kalma mücadelesi… Almanlar Rusya topraklarında iyice ilerlemiştir. Ön cephelerde savaşan subay Kotov ve hemşire olan kızı Nadia da bu savaş içerisinde kendi mücadelelerini vermektedirler.



Barbar Conan - 2011 (BRRip) TR Dublaj





Başrolünde Jason Mamoa yı izleyeceğimiz film,Hyboria’nın tek umudu Kimmeryalı Conan’ın, babasının ve talan edilen köyünün intikamını almak için dehşet verici canavarlar,güçlü rakipler ve kötülüğün her türlü vücut bulmuş haliyle savaşmasını anlatıyor.



Çocuklarım - 2012 (DVDRip) TR Dublaj





İyi kalpli bir doktor, Faslı genç bir çocuğu kendi oğlu gibi yetiştirmek üzere Belçika’ya götürür. Yetişkin olan çocuk, aşık olur ve kendi ailesini kurar . Genç karısı kendisini duygusal bir çöküntünün içine hapsedilmiş olarak bulur. Çocukları doğduktan sonra doktora olan bağımlılıkları artar. Doktorun yaptığı fedakarlıklar zaman içerisinde baskıya dönüşür.



Deliler Evi - 2004 (DVDRip) TR Dublaj





Bir zamanların en saygıdeğer psikiatri hastanelerinden olan Cunningham Hall, şimdi parasızlık ve ilgisizlik yüzünden sınırlı bir mekanda çok fazla hastanın barındığı bir döküntü haline gelmiştir. Bütün bunlara rağmen tıp diplomasını alabilmek için burada staj için başvuran genç tıp öğrencisi Clark Stevens, kendisini bekleyenlerden habersizdir. Clark burada güzeller güzeli hemşire Sara ile tanışır. Sara ona hastaneyi gezdirirken Clark, hastaların gördükleri korkunç hayallerden ve intihara olan eğilimlerinden çok etkilenecektir…
Ancak bir süre sonra, kendisini uyarmaya çalışan garip bir çocuk görmeye başlayan Clark kendi akıl sağlığından da şüphelenmeye başlayacaktır… Üstelik Sara’dan yardım isteyince çok kısa süre sonra Sara dahil oradaki herkesin bir sırrı olduğunun farkına varacaktır. 



Siyahlı Kadın - 2012 (BRRip) TR Dublaj





Klasik hayalet hikâyesine dayalı olarak The Woman In Black, oğlunu terk etmek zorunda kalıp Eel Marsh Malikhânesi'nin yeni ölmüş sahibinin işlerine katılmak için uzak bir köye seyahat eden avukat Arthur Kipps'in (Daniel Radcliffe) yaşadığı olayları anlatıyor.Eski köşklerde yalnız başına çalışan Kipps, kasabanın trajik ve işkence dolu sırlarını ortaya çıkarmaya başlıyor. Yerel çocukların gizemli yollar ile öldürüldüğünü anlayan Kipps'in korkusu artmaya başlıyor. Siyahlar içerisinde intikamcı bir kadın tarafından tehdit edilen Kipps, terörün dönügüsünü kırmak için bir yol bulmalı. 



Ağır Abi - 2012 (BRRip) TR Dublaj





Şehiriçi otobüsünde bir saldırı gerçekleşmiştir. Otobüste bulunan Vietnam gazisi, saldırganların elinden birini kurtarmasıyla kahraman ilan edilir. En iyi arkadaşının cinayete kurban gitmesi ve polisin olayı çözmeye yanaşmaması üzerine, harekete geçmeye karar verir. 



Jack ve Jill - 2011 (BRRip) TR Dublaj





Jack, ikiz kız kardeşi Jilli saymazsak kusursuz bir hayat yaşamaktadır. Her yıl şükran gününde, hayatını alt üst eden kız kardeşinin ziyaretine katlanmak zorundadır. Hafta sonunu kapsayacak bu ziyaret bir aya uzadığında, kardeşler sadece ikizlerin yapabileceği şekilde birbiriyle tartışır ve alay ederler. Jack, hiç gitmeyecek sandığı Jilli göndermek için çeşitli plânlar yapar.



Savaş Atı - 2011 (BRRip) TR Dublaj





1. Dünya Savaşı sırasında kırsal İngiltere ve Avrupa arasında geçen “Savaş Atı”, Joey adlı bir at ile onu evcilleştirip eğiten Albert adında genç bir adam arasındaki muazzam dostlukla başlıyor. İkili mecburen ayrı düşüyor. Atın savaş boyunca yaptığı sıra dışı yolculuğu anlatan film Tarafsız Topraklar’da duygusal sona yaklaşırken atın karşılaştığı herkesin, İngiliz süvarilerin, Alman askerlerinin, bir Fransız çiftçi ve onun torunun hayatlarını nasıl değiştirdiğini konu ediyor. 



Kıyamet Gecesi - 2011 (BRRip) TR Dublaj





İnsan nüfusunun çoğu gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Arkalarında herhangi bir ipucu bırakmadan kaybolan bu insanlar, ardlarında bıraktıkları kişisel eşyalara bakılırsa, yanlarında hiçbir şey götürmemişlerdir. Bu tuhaf ve karanlık olaydan kurtulan bir grup insan 7. Caddede buluşur. Aralarında son kalan insanlar olduklarını düşünenler vardır. Ve bu şüphe bir süre sonra yerini yoğun bir paranoyaya bırakacaktır.



Fabrika - 2011 (BRRip) TR Dublaj





Mike Fletcher (John Cusack) New York'ta görevli bir polis dedektifidir Partneri Kelsey Walker (Jennifer Carpenter) ile birlikte, fahişeleri öldüren seri katili yakalamaya çalışmaktadır Ancak kızı o katil tarafından kaçırılır Mike için bu dava artık kişisel bir hal almıştır Kızını kurtarmak için bütün yetkilerini kullanacak hatta kurallara karşı gelmekten bile çekinmeyecektir..


Yap yada Öl - 2010 (BRRip) TR Dublaj





Güneydoğu Asya ormanlarının derinliklerinde kana susamış paralı asker Sebastian (Gary Daniels) şaman Aroon (Danny Trejo) ve ailesini öldürür. Ancak Aroon hayata geri döner. O ölümsüzlüğün sırrını araştırırken para dolu bir çanta taşıyan Lonny Smith (John Edward Lee), Kyo (Bai Ling) adlı gizemli bir bar işletmecisi ve bir anda vahşetin ortasında kalan Nana (Krystal Vee) da kendi hayatlarını yaşamaktadır



Büyük İkramiye - 2011 (BRRip) TR Dublaj





Jeff , Cathy ve onların üç çocukları… Yani herkesçe bilinen adıyla Tuche Ailesi… ‘İnsan çalışmak için doğmamıştır’ sözü, bu ailenin prensibidir Ne kadar maddi zorluk çekseler de onlar için önemli olan mutlu olmak ve eğlenmektir Günün birinde bir mucize gerçekleşir ve aile, piyangodan tam 100 milyon avro kazanır Paraları olduğu için artık yepyeni bir hayat onları beklemektedir Aile ilk iş olarak, Cathy’nin hep hayalini kurduğu yere, Monako’ya taşınmaya karar verir…