28 Nisan 2013 Pazar

Siyah Giyen Adamlar 1-2-3 Boxset (DVDRip) TR Dublaj





Onlar evrendeki en iyi gizlenen sırdır. Yüksek bütçeler ayrılmış olmasına rağmen, gayriresmi hükümet bürosu için çalışan 'K' ve 'J' Siyah Giyen Adamlar'dır, göç servisinden sorumludurlar ve yerküremize yabancı herşeyin düzenleyicisidirler.
Onlar sizin en iyi, son ve tek savunma hattınızdır. Gizlilik içinde çalışırlar ve Siyah Giyerler... Onlar Siyah Giyen Adamlar'dır. Dünyayı evrenin pisliklerinden korumaktadırlar.






Yaratık avcısı ajanların, galaksiler arası bir felaketi önlemelerinin üzerinden dört yıl geçmiştir. Görevinden ayrılan Kay sivil hayatı tercih ederken, Ajan J dünyada varolan uzaylı yaratıkları araştıran, resmi olmayan devlet kuruluşu Siyah Giyen Adamlar "Men in Black (MIB) için çalışmayı sürdürmüştür. Jay, olağan görünen bir olayı incelerken kendisini çekici bir model olarak tanıtan ama aslında kötü Kylothian canavarı olan SerleenaW'nın tasarladığı ölümcül bir planı ortaya çıkarır.
Olaylar bu yönde kötücül gelişirken Kay, bir dönem MIB için çalıştığını hatırlamamakta, o günlere dair bir fikri bulunmamaktadır. Ancak dünyayı, hatta galaksiyi savunma konusunda yaşamakta olan en yetenekli kişidir. Yeniden MIB adına çalışması için Kay'i ikna çabaları başlar. Jay'in elini acele tutması gerekiyor.






Ajan J, Ajan K'yı bulmak için zamanda geriye gittiği, uzun bir yolculuğa çıkacaktır. Zira dünyanın sonunu getirebilecek bir seri olayın fişeği ateşlenmiştir. Ajan J, zamana karşı şimdi her zamankinden daha hızlı hareket etmelidir...
Oyuncu Will Smith ve yönetmen Barry Sonnenfeld Siyah Giyen Adamlar efsanesini yeniden canlandırmak için üçüncü kez bir araya geliyorlar. Gezegenimizi bir kez daha düşmanlardan kurtaracak çok gizli devlet örgütlerinin dünyasına iniyoruz. Ayrıca serinin üçüncü filmi bu kez 3D teknolojisinin olanaklarından sonuna kadar faydalanıyor... 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder